Sie sind hier

Research Projects

Project Code
84922
Titel
Κατανόηση της επίδρασης των παραγωγικών διαδικασιών στην οικολογία των μικροοργανισμών που αλλοιώνουν - επιμολύνουν προϊόντα γάλακτος (ESL, εβαπορέ) και φρέσκων χυμών φρούτων – ανάπτυξη μοριακών μεθοδολογιών και μαθηματικών μοντέλων για την πρόβλεψη του χρόνου ζωής τους
Project Funder:
Κράτος
Financing Framework
ΕΣΠΑ 2007-2013, ΤΟΜΕΑΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΕΠ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΕΠΑΕ), ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Status
Περάτωση
Startdatum
23 - 3 - 2011
Enddatum
22 - 10 - 2014
Partners:
3
Institution Role:
Coactive
Project's school
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Research Area
1. Υγεία – Τρόφιμα
Scientific Supervisor
ΚΟΥΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝ.
Scientific Collaborators
ΑΣΠΡΙΔΟΥ ΖΑΦΕΙΡΩ ΑΛΕ., ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΜΥΡΣIΝΗ ΝΙΚ.