Project Code | 86780 |
Titel | Βελτίωση του διατροφικού προφίλ παραδοσιακών αρτοσκευασμάτων |
Project Funder: | Εταιρίες |
Financing Framework | Έργα Παροχής Υπηρεσιών, Έργα Παροχής Υπηρεσιών Εθνικά |
Status | Περάτωση |
Startdatum | 4 - 1 - 2011 |
Enddatum | 31 - 10 - 2011 |
Partners: | |
Institution Role: | Contractor |
Project's school | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Research Area | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Scientific Supervisor | ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΡΙ. |
Scientific Collaborators | ΒΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩ., ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΥ., ΜΠΙΛΙΑΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩ., ΣΥΛΛΑΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΘΕΜ. |