Sie sind hier

Research Projects

Project Code
88474
Titel
Αξιολόγηση της διατροφικής αξίας ομάδας κατεψυγμένων λαχανικών σε σύγκριση με τα αντίστοιχα νωπά προϊόντα
Project Funder:
Εταιρίες
Financing Framework
Έργα Παροχής Υπηρεσιών, Έργα Παροχής Υπηρεσιών Εθνικά
Status
Λήξη Οικ. Αντ.
Startdatum
30 - 5 - 2012
Enddatum
29 - 5 - 2013
Partners:
Institution Role:
Contractor
Project's school
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Research Area
1. Υγεία – Τρόφιμα
Scientific Supervisor
ΜΠΙΛΙΑΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩ.
Scientific Collaborators
ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΥ.