Βιβλιογραφία μαθήματος (Εύδοξος)
Roberta Larson Duyff: American Dietetic Association, Complete food & Nutrition Guide, 2012, Published by John Wiley & Sons, Inc.
Εγχειρίδιο τροφίμων και διατροφής της Αμερικανικής Διαιτητικής Εταιρίας προσαρμοσμένο στον ελληνικό τρόπο ζωής, Roberta Larson Duyff, Επιμέλεια για την ελληνική έκδοση Ειρ. Κοΐδου, εκδ. Σοφία, 2014
Εισαγωγή στη διατροφή του ανθρώπου, Μ. Gibney, H Vorster, F. Kok. Επιμέλεια Αντ. Ματάλα, Μ. Γιαννακούλια), εκδ. Παρισιάνου, 2007.
Σύγχρονη διατροφή και διαιτολογία Παπανικολάου Γ. Εκδ. Θυμάρι 2005
Διατροφή για υγεία, Άσκηση και Αθλητισμό Μ.Χασαπίδου, Α. Τσιλιγκίρογλου-Φαχαντίδου University Studio Press , 2002 Θεσσαλονίκη
Nutrition for Health and Health Care, Fourth Edition, Ellie Whitney, Linda Kelly DeBruyne, Kathryn Pinna, Sharon Rady Rolfes, 2011, 2007 Wadsworth, Cengage Learning
ABC of nutrition, Fourth Edition, A Stewart Truswell, 2003, BMJ Publishing Group
Διατροφή και Υγεία, Ευρωστία, Αθλητική Απόδοση, Williams, M.H (επιμέλεια Λ. Συντώσης), Εκδ. Πασχαλίδη, 2003, Αθήνα
Διατροφική Αξιολόγηση: Διαιτολογικό και ιατρικό ιστορικό, σωματομετρικοί, κλινικοί και βιοχημικοί δείκτες, Μανιός Γ., Ιατρ. Εκδ Πασχαλίδη, 2007
Nutrition for Health and Health Care, Fourth Edition, Ellie Whitney, Linda Kelly DeBruyne, Kathryn Pinna, Sharon Rady Rolfes, 2011, 2007 Wadsworth, Cengage Learning
ABC of nutrition, Fourth Edition, A Stewart Truswell, 2003, BMJ Publishing Group
www.elde.gr/
www.ede.gr
http://www.hda.gr/
http://www.who.int/
http://www.diabetes.org/
http://www.iatronet.gr/diatrofi/