Τίτλος | ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ / Practical Training on Hygiene and Technology of Foods of Animal Origin |
Κωδικός | 10.4 |
Σχολή | Επιστημών Υγείας |
Τμήμα | Κτηνιατρικής |
Κύκλος / Επίπεδο | 1ος / Προπτυχιακό |
Περίοδος Διδασκαλίας | Εαρινή |
Υπεύθυνος/η | Δημήτριος Φλετούρης |
Κοινό | Όχι |
Κατάσταση | Ενεργό |
Course ID | 200000714 |
Κατεύθυνση | Τύπος Παρακολούθησης | Εξάμηνο | Έτος | ECTS |
---|---|---|---|---|
ΚΟΡΜΟΣ | Υποχρεωτικό | 10 | 5 | 5 |
Τίτλος | ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ |
Ακαδημαϊκό Έτος | 2016 – 2017 |
Περίοδος Τάξης | Εαρινή |
Ώρες Εβδομαδιαία | 46 |
Class ID | 600069919
|