Τίτλος | Βιοτεχνολογική Παραγωγή Τροφίμων και Συστατικών τους / Biotechnological Production of Food and their Constituents |
Κωδικός | ΜΧ103 |
Σχολή | Θετικών Επιστημών |
Τμήμα | Χημείας |
Κύκλος / Επίπεδο | 2ος / Μεταπτυχιακό, 3ος / Διδακτορικό |
Περίοδος Διδασκαλίας | Χειμερινή |
Κοινό | Ναι |
Κατάσταση | Ενεργό |
Course ID | 40003202 |
Κατεύθυνση | Τύπος Παρακολούθησης | Εξάμηνο | Έτος | ECTS |
---|---|---|---|---|
Χημεία, Τεχνολογία και Έλεγχος Τροφίμων | Υποχρεωτικό | 1 | 1 | 5 |
Τίτλος | Βιοτεχνολογική Παραγωγή Τροφίμων και Συστατικών τους |
Ακαδημαϊκό Έτος | 2017 – 2018 |
Περίοδος Τάξης | Χειμερινή |
Διδάσκοντες μέλη ΔΕΠ | |
Ώρες Εβδομαδιαία | 2 |
Class ID | 600107991
|