Τίτλος | ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΝΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ / HYGIENE AND FOOD SAFETY - MECHANISMS OF IMMUNITY IN THE DIGESTIVE SYSTEM |
Κωδικός | AB.BMM.2.1 |
Σχολή | Θετικών Επιστημών |
Τμήμα | Βιολογίας |
Κύκλος / Επίπεδο | 1ος / Προπτυχιακό, 2ος / Μεταπτυχιακό |
Περίοδος Διδασκαλίας | Εαρινή |
Υπεύθυνος/η | Μηνάς Γιάγκου |
Κοινό | Όχι |
Κατάσταση | Ενεργό |
Course ID | 600015192 |
Κατεύθυνση | Τύπος Παρακολούθησης | Εξάμηνο | Έτος | ECTS |
---|---|---|---|---|
ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ | Υποχρεωτικό | 2 | 1 | 2 |
Τίτλος | ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΝΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ |
Ακαδημαϊκό Έτος | 2022 – 2023 |
Περίοδος Τάξης | Εαρινή |
Διδάσκοντες μέλη ΔΕΠ | |
Διδάσκοντες άλλων Κατηγοριών | |
Class ID | 600223450
|