Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Είσοδος
Αρχή
Το ΑΠΘ
Πολιτική Ποιότητας
Πιστοποίηση
Διασφάλιση Ποιότητας
Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας
Είστε εδώ
Αρχή
»
Αναφορά Βιογραφικών
Βιογραφικό Σημείωμα
Ανάπτυξη
|
Σύμπτυξη
Γλυκερία Φίστα
Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό, Τμήμα Γεωπονίας
Προσωπικά Στοιχεία
2310991638
2310991632
gfista@agro.auth.gr
Scopus ID
6507741867
Γνωστικό Αντικείμενο
:
Eργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό, Γεωπόνος-Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων
Επιστημονική Ειδίκευση
:
Επιστήμη του περιβάλλοντος
Επεξεργασία τροφίμων
Γεωπονία και Κτηνιατρική
Εκπαίδευση
Προπτυχιακές Σπουδές
1988
Γεωπονίας,Κατεύθυνση Γεωργικών Βιομηχανιών Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Γεωπονίας
ΑΠΘ
Ελλάδα
1997
Παιδαγωγικών Σπουδών
Σχολή Εκπαιδευτικών Λειτουργών Επαγγελματικής Τεχνικής Εκπαίδευσης (ΣΕΛΕΤΕ)
Ελλάδα
Μεταπτυχιακές Σπουδές
2004
ΜΔΕ
Γεωπονίας
ΑΠΘ
Ελλάδα
Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων
Διδακτικό Έργο
Μαθήματα Χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2018–19
ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Ν317Ε
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ - ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ -ΑΥΓΩΝ
Ν321Ε
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ
Μαθήματα Εαρινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2018–19
ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Ν304Υ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Ν320Ε
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΙΠΑΡΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ
Επίβλεψη Εργασιών
Εργασίες Φοιτητών εντός ΑΠΘ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.
Δημοσιεύσεις
2007
Άρθρο σε Περιοδικό
Deda M. S
,
Bloukas Ioannis
,
Fista Glykeria
(2007)
.
Effect of tomato paste and nitrite level on processing and quality characteristics of frankfurters
.
Meat Science
.
τόμ.76 αρ.3 σ.501-508
.
2006
Άρθρο σε Περιοδικό
Magra T. I
,
Bloukas Ioannis
,
Fista Glykeria
(2006)
.
Effect of frozen and dried leek on processing and quality characteristics of Greek traditional sausages
.
Meat Science
.
τόμ.72 αρ.2 σ.280-287
.
2004
Άρθρο σε Περιοδικό
Fista Glykeria
,
Bloukas Ioannis
,
Siomos Anastasios
(2004)
.
Effect of leek and onion on processing and quality characteristics of Greek traditional sausages
.
Meat Science
.
τόμ.68 αρ.2 σ.163-172
.
2002
Άρθρο σε Περιοδικό
Muguerza E
,
Fista Glykeria
,
Ansorena D
,
Astiasaran I
,
Bloukas Ioannis
(2002)
.
Effect of fat level and partial replacement of pork backfat with olive oil on processing and quality characteristics of fermented sausages
.
Meat Science
.
τόμ.61 αρ.4 σ.397-404
.
Ενημερώθηκε: 2018-11-03