Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Είσοδος
Αρχή
Το ΑΠΘ
Πολιτική Ποιότητας
Πιστοποίηση
Διασφάλιση Ποιότητας
Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας
Είστε εδώ
Αρχή
»
Αναφορά Βιογραφικών
Βιογραφικό Σημείωμα
Ανάπτυξη
|
Σύμπτυξη
Μαρία Σαμολαδά
Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό, Τμήμα Γεωπονίας
Προσωπικά Στοιχεία
2310991716
samolada@agro.auth.gr
Scopus ID
55386662900
Γνωστικό Αντικείμενο
:
ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ-ΕΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΌ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (ΕΕΔΙΠ)
Επιστημονική Ειδίκευση
:
Επεξεργασία τροφίμων
Γεωπονία και Κτηνιατρική
Εκπαίδευση
Προπτυχιακές Σπουδές
1981
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ/ΓΕΩΠΟΝΟΔΑΣΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
ΑΠΘ
Ελλάδα
ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Διδακτικό Έργο
Μαθήματα Χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2018–19
ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Ν301Υ
ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΙΙ
Ν307Υ
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Μαθήματα Εαρινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2018–19
ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Ν302Υ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ
Ν310Υ
ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Επίβλεψη Εργασιών
Εργασίες Φοιτητών εντός ΑΠΘ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.
Δημοσιεύσεις
2005
Άρθρο σε Περιοδικό
Moatsou G
,
Hatzinaki A
,
Samolada Maria
,
Anifantakis E
(2005)
.
Major whey proteins in ovine and caprine acid wheys fromindigenous greek breeds
.
International Dairy Journal
.
τόμ.15 σ.123-131
.
2004
Άρθρο σε Περιοδικό
Moatsou G
,
Samolada Maria
,
Katsabeki A
,
Anifantakis E
(2004)
.
Casein fraction of ovine milk from indigenous Greek breeds
.
Le Lait
.
τόμ.84 αρ.3 σ.285-296
.
Moatsou G
,
Samolada Maria
,
Panagiotou P
,
Anifantakis E
(2004)
.
Casein fraction of bulk milks from different caprine breeds
.
Food Chemistry
.
τόμ.87 αρ.1 σ.75-81
.
1998
Άρθρο σε Περιοδικό
Samolada Maria
,
Litopoulou-Tzanetaki Evanthia
,
Xanthopoulos V
,
Tzanetakis N
(1998)
.
Changes in microbial flora during manufacture of a traditional fermented milk from ewe’s milk
.
Food Microbiology
.
τόμ.15 αρ.1 σ.43-50
.
Ενημερώθηκε: 2018-10-04