Είστε εδώ

Η ευρωπαϊκή διάκριση DS Label από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή απονεμήθηκε στο Α.Π.Θ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη, 28/5/2013

Την ευρωπαϊκή πιστοποίηση του Παραρτήματος Διπλώματος (DS Label) παρέλαβε εκ μέρους του Α.Π.Θ. η Αντιπρύτανις Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού του Α.Π.Θ., Καθηγήτρια Δέσπω Αθ. Λιάλιου, στο πλαίσιο ενημερωτικής και εορταστικής εκδήλωσης που διοργάνωσε το ΙΚΥ, ως Εθνική Μονάδα του Προγράμματος «Δια βίου Μάθηση», με θέμα «Αιτήσεις 2013 για ECTS/DS* Label», την Τρίτη 21 Μαΐου 2013, στα γραφεία της υπηρεσίας, στο πλαίσιο του Προγράμματος «National Teams of Bologna Experts 2011-2013».

Η ευρωπαϊκή διάκριση DS Label από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, κατά το έτος 2012, απονεμήθηκε στο Α.Π.Θ. και σε άλλα 5 Ιδρύματα Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ, Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ΤΕΙ Κρήτης, ΤΕΙ Πειραιά).

Το Α.Π.Θ. εκπροσωπήθηκε ακόμη από τη Συντονίστρια του Ιδρύματος για το ECTS και το DS, Καθηγήτρια του Τμήματος Βιολογίας του Α.Π.Θ., Μαρία Λαζαρίδου, καθώς και από την Προϊσταμένη του Τμήματος Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, Ιωάννα Γεωργιάδου και την Υπεύθυνη για την Τεχνική Υποστήριξη της Έκδοσης του Παραρτήματος Διπλώματος, Φωτεινή Ζερβάκη.

Περισσότερες πληροφορίες για το DS Label: http://www.iky.gr/ects-ds-labels.

Επισυνάπτεται φωτογραφία από την εκδήλωση.