Κωδικός Προγράμματος | 72190 |
Τίτλος | Ανάπτυξη επιδόρπιου γιαουρτιού φυτικής προέλευσης με βελτιωμένα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Εταιρίες |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | Έργα Παροχής Υπηρεσιών, Έργα Παροχής Υπηρεσιών Εθνικά |
Κατάσταση | Λήξη Οικ. Αντ. |
Ημερομηνία Έναρξης | 15 - 12 - 2020 |
Ημερομηνία Λήξης | 14 - 3 - 2021 |
Συνέταιροι: | |
Ρόλος Ιδρύματος: | Ανάδοχος |
Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΜΟΣΧΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ ΝΙΚ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΤΣΟΥΜΑΓΚΑ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΚΩΝ. |