Κωδικός Προγράμματος | 72195 |
Τίτλος | Προηγμένο δίκτυο έρευνας και κατάρτισης στην ποιότητα, την ασφάλεια και την ασφάλεια των τροφίμων |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Ευρωπαϊκή Επιτροπή |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | EU Programmes 2014-2020, Horizon 2020, Excellent Science, Marie Sklodowska-Curie actions |
Κατάσταση | Κίνηση |
Ημερομηνία Έναρξης | 1 - 5 - 2021 |
Ημερομηνία Λήξης | 30 - 4 - 2025 |
Συνέταιροι: | 1 |
Ρόλος Ιδρύματος: | Συνεργαζόμενος |
Τμήμα Έργου | ΧΗΜΕΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | ΠΑΛΙΕΣ, 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΑΛΕ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | MARTELLO LORENZO GIO., SAMUEL JAYAKARAN JOHAN STANLEY SAM. |