Κωδικός Προγράμματος | 72907 |
Τίτλος | Επίδραση νέου διαιτητικού προϊόντος στις αποδόσεις της πέστροφας και στα χαρακτηριστικά του φιλέτου |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Εταιρίες |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | Έργα Παροχής Υπηρεσιών, Έργα Παροχής Υπηρεσιών Ευρωπαϊκά - Διεθνή |
Κατάσταση | Λήξη Οικ. Αντ. |
Ημερομηνία Έναρξης | 18 - 6 - 2021 |
Ημερομηνία Λήξης | 17 - 6 - 2022 |
Συνέταιροι: | |
Ρόλος Ιδρύματος: | Ανάδοχος |
Τμήμα Έργου | ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΓΙΑΝΝΕΝΑΣ ΗΛΙΑΣ ΑΛΕ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΔΟΚΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΓΕΩ., ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ ΕΥΣ., ΤΣΙΦΤΣΟΓΛΟΥ ΟΛΓΑ ΣΤΑ., ΧΑΝΤΖΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΗΜ. |