Είστε εδώ

Ερευνητικά Έργα

Κωδικός Προγράμματος
82046
Τίτλος
Χρήση εργαλείων ποσοτικής μικροβιολογίας για την ανάπτυξη και εφαρμογή ενός σύγχρονου συστήματος διαχείρησης της ασφάλειας των τυροκομικών προϊόντων.
Φορέας Χρηματοδότησης:
Εταιρίες
Πλαίσιο Χρηματοδότησης
Γ ΚΠΣ, ΕΠΑΝ, ΠΑΒΕΤ-ΝΕ
Κατάσταση
Περάτωση
Ημερομηνία Έναρξης
1 - 9 - 2006
Ημερομηνία Λήξης
31 - 12 - 2007
Συνέταιροι:
Ρόλος Ιδρύματος:
Ανάδοχος
Τμήμα Έργου
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Ερευνητική Περιοχή
1. Υγεία – Τρόφιμα
Επιστημονικά Υπεύθυνος
ΚΑΛΟΓΡΙΔΟΥ-ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΝΔ.
Επιστημονικοί Συνεργάτες
ΚΟΥΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝ., ΜΑΔΕΝΤΖΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΗΝ., ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΥ., ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΗ., ΣΙΩΜΟΥ ΜΑΡΙΑ ΣΤΥ.