Κωδικός Προγράμματος | 86780 |
Τίτλος | Βελτίωση του διατροφικού προφίλ παραδοσιακών αρτοσκευασμάτων |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Εταιρίες |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | Έργα Παροχής Υπηρεσιών, Έργα Παροχής Υπηρεσιών Εθνικά |
Κατάσταση | Περάτωση |
Ημερομηνία Έναρξης | 4 - 1 - 2011 |
Ημερομηνία Λήξης | 31 - 10 - 2011 |
Συνέταιροι: | |
Ρόλος Ιδρύματος: | Ανάδοχος |
Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΡΙ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΒΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩ., ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΥ., ΜΠΙΛΙΑΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩ., ΣΥΛΛΑΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΘΕΜ. |