Είστε εδώ

Ερευνητικά Έργα

Κωδικός Προγράμματος
86780
Τίτλος
Βελτίωση του διατροφικού προφίλ παραδοσιακών αρτοσκευασμάτων
Φορέας Χρηματοδότησης:
Εταιρίες
Πλαίσιο Χρηματοδότησης
Έργα Παροχής Υπηρεσιών, Έργα Παροχής Υπηρεσιών Εθνικά
Κατάσταση
Περάτωση
Ημερομηνία Έναρξης
4 - 1 - 2011
Ημερομηνία Λήξης
31 - 10 - 2011
Συνέταιροι:
Ρόλος Ιδρύματος:
Ανάδοχος
Τμήμα Έργου
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Ερευνητική Περιοχή
1. Υγεία – Τρόφιμα
Επιστημονικά Υπεύθυνος
ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΡΙ.
Επιστημονικοί Συνεργάτες
ΒΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩ., ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΥ., ΜΠΙΛΙΑΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩ., ΣΥΛΛΑΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΘΕΜ.