Είστε εδώ

Ερευνητικά Έργα

Κωδικός Προγράμματος
89461
Τίτλος
Λειτουργικά γαλακτοκομικά προϊόντα και προϊόντα κρέατος υψηλής προστιθέμενης αξίας, ζυμούμενα ή εμπλουτισμένα με νέους προβιοτικούς μικροοργανισμούς απομονωμένους από παραδοσιακά Ελληνικά προϊόντα
Φορέας Χρηματοδότησης:
Κράτος
Πλαίσιο Χρηματοδότησης
ΕΣΠΑ 2007-2013, ΤΟΜΕΑΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΕΠ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΕΠΑΕ), ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Κατάσταση
Λήξη Οικ. Αντ.
Ημερομηνία Έναρξης
11 - 10 - 2013
Ημερομηνία Λήξης
31 - 10 - 2015
Συνέταιροι:
6
Ρόλος Ιδρύματος:
Συνεργαζόμενος
Τμήμα Έργου
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Ερευνητική Περιοχή
1. Υγεία – Τρόφιμα
Επιστημονικά Υπεύθυνος
ΚΟΥΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝ.
Επιστημονικοί Συνεργάτες
ΑΔΑΜΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΤΕ., ΑΣΠΡΙΔΟΥ ΖΑΦΕΙΡΩ ΑΛΕ., ΓΟΥΓΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜ., ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΜΥΡΣIΝΗ ΝΙΚ., ΜΟΣΧΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ ΝΙΚ., ΜΠΙΛΙΑΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩ., ΜΥΓΔΑΛΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΩΤ.