Κωδικός Προγράμματος | 9385 |
Τίτλος | Βελτίωση και τυποποίηση των τεχνικών ξήρανσης και αποθήκευσης του κρόκου. Αξιοποίηση του κύριου προϊόντος |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Εταιρίες |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | |
Κατάσταση | Περάτωση |
Ημερομηνία Έναρξης | 1 - 12 - 1999 |
Ημερομηνία Λήξης | 1 - 12 - 2000 |
Συνέταιροι: | |
Ρόλος Ιδρύματος: | Ανάδοχος |
Τμήμα Έργου | ΧΗΜΕΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΤΣΙΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΖΗΣ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΙΩΑ. |