Είστε εδώ

Ερευνητικά Έργα

Κωδικός Προγράμματος
9385
Τίτλος
Βελτίωση και τυποποίηση των τεχνικών ξήρανσης και αποθήκευσης του κρόκου. Αξιοποίηση του κύριου προϊόντος
Φορέας Χρηματοδότησης:
Εταιρίες
Πλαίσιο Χρηματοδότησης
Κατάσταση
Περάτωση
Ημερομηνία Έναρξης
1 - 12 - 1999
Ημερομηνία Λήξης
1 - 12 - 2000
Συνέταιροι:
Ρόλος Ιδρύματος:
Ανάδοχος
Τμήμα Έργου
ΧΗΜΕΙΑΣ
Ερευνητική Περιοχή
Επιστημονικά Υπεύθυνος
ΤΣΙΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΖΗΣ.
Επιστημονικοί Συνεργάτες
ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΙΩΑ.