Είστε εδώ

Ερευνητικά Έργα

Κωδικός Προγράμματος
96481
Τίτλος
Εκτίμηση της επίδρασης που έχει η αποθήκευση στη διατηρισιμότητα και τη σύσταση σε λιπαρά οξέα του λίπους της κονσερβοποιημένης σαρδέλας
Φορέας Χρηματοδότησης:
Εταιρίες
Πλαίσιο Χρηματοδότησης
Έργα Παροχής Υπηρεσιών, Έργα Παροχής Υπηρεσιών Εθνικά
Κατάσταση
Λήξη Οικ. Αντ.
Ημερομηνία Έναρξης
8 - 1 - 2018
Ημερομηνία Λήξης
7 - 7 - 2018
Συνέταιροι:
Ρόλος Ιδρύματος:
Ανάδοχος
Τμήμα Έργου
ΧΗΜΕΙΑΣ
Ερευνητική Περιοχή
1. Υγεία – Τρόφιμα
Επιστημονικά Υπεύθυνος
ΜΠΛΕΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕ.
Επιστημονικοί Συνεργάτες
ΜΑΤΣΑΚΙΔΟΥ ΑΝΘΙΑ ΒΑΣ.