You are here

Research Projects

Project Code
82046
Title
Χρήση εργαλείων ποσοτικής μικροβιολογίας για την ανάπτυξη και εφαρμογή ενός σύγχρονου συστήματος διαχείρησης της ασφάλειας των τυροκομικών προϊόντων.
Project Funder:
Εταιρίες
Financing Framework
Γ ΚΠΣ, ΕΠΑΝ, ΠΑΒΕΤ-ΝΕ
Status
Περάτωση
Start date
1 - 9 - 2006
End date
31 - 12 - 2007
Partners:
Institution Role:
Contractor
Project's school
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Research Area
1. Υγεία – Τρόφιμα
Scientific Supervisor
ΚΑΛΟΓΡΙΔΟΥ-ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΝΔ.
Scientific Collaborators
ΚΟΥΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝ., ΜΑΔΕΝΤΖΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΗΝ., ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΥ., ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΗ., ΣΙΩΜΟΥ ΜΑΡΙΑ ΣΤΥ.