Project Code | 96371 |
Title | Σχεδιασμός συστημάτων ελαιοπηκτών με βέλτιστα χαρακτηριστικά για την υποκατάσταση του ζωικού λίπους στα τρόφιμα |
Project Funder: | Εταιρίες |
Financing Framework | ΕΘΝΙΚΑ 2014-2020, ΕΛΙΔΕΚ, ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΛΙΔΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΑΕΙ
ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ |
Status | Κίνηση |
Start date | 14 - 1 - 2020 |
End date | 13 - 1 - 2024 |
Partners: | |
Institution Role: | Coordinator |
Project's school | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Research Area | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Scientific Supervisor | ΚΑΤΣΑΝΙΔΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΑΝΑ. |
Scientific Collaborators | ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΔΑΦΝΗ ΒΑΣ., ΖΑΜΠΟΥΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΑΣΤ., ΚΑΣΙΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕ., ΚΩΤΣΙΟΥ ΚΑΛΗ ΓΕΩ., ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΡΙ., ΜΟΣΧΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ ΝΙΚ., ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧ., ΠΑΠΠΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΔΗΜ., ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΔΙΟ., ΤΣΟΥΜΑΓΚΑ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΚΩΝ. |