Vous êtes ici

Research Projects

Project Code
20322
Titre
Χρήση β-γλυκανών στην παραγωγή τροφίμων με βελτιωμένα λειτουργικά χαρακτηριστικά και ευεργετική δράση για την υγεία του καταναλωτή
Project Funder:
Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Financing Framework
5o Πρόγραμμα Πλαίσιο, QUALITY OF LIFE
Statut
Περάτωση
Date de début
1 - 2 - 2001
Date de fin
30 - 4 - 2004
Partners:
7
Institution Role:
Coactive
Project's school
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Research Area
Scientific Supervisor
ΜΠΙΛΙΑΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩ.
Scientific Collaborators
ΒΑΪΚΟΥΣΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΓΕΩ., ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΛΕ., ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΡΙ., ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΥ., ΣΙΚΑΛΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝ., ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΛΕΑΝΑ KRI.