Project Code | 84715 |
Titre | Διατήρηση ποιοτικών χαρακτηριστικών μελιού κατά την επεξεργασία με την εφαρμογή μεθόδων που δεν απαιτούν θέρμανση |
Project Funder: | Ευρωπαϊκή Επιτροπή |
Financing Framework | 7o Πρόγραμμα Πλαίσιο, Capacities, Research for the benefit of SMEs |
Statut | Λήξη Οικ. Αντ. |
Date de début | 1 - 1 - 2010 |
Date de fin | 30 - 6 - 2013 |
Partners: | 10 |
Institution Role: | Coactive |
Project's school | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Research Area | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Scientific Supervisor | ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΡΑ. |
Scientific Collaborators | ΓΚΟΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΡ., ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜ., ΚΑΝΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩ., ΚΑΡΑΖΑΦΕΙΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΝΙΚ., ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΕΩ., ΛΙΟΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΝ., ΞΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΗ., ΤΑΝΑΝΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΙΩΑ. |