Salta al contenuto principale
Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Accedi
Tu sei qui
Home
»
e-Curriculum Vitae
Curriculum Vitae
Expand
|
Collapse
Thomas Moschakis
Assistant Professor, School of Agriculture
Personal Information
2310991680
2310991680
tmoschak@agro.auth.gr
http://food-science.agro.auth.gr/GR/staff/DEP/Moschakis-CV-short-gr.html
Scopus ID
8290868600
Google Scholar ID
https://scholar.google.com/citations?user=JLSMAAsAAAAJ&hl=en&authuser=1
OrcID ID
0000-0003-1401-1352
Γνωστικό Αντικείμενο
:
Τεχνολογία Γάλακτος και Προϊόντων του
Επιστημονική Ειδίκευση
:
Επιστήμη ζωής
Επεξεργασία τροφίμων
Education
Προπτυχιακές Σπουδές
1998
Πτυχίο
Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Greece
Μεταπτυχιακές Σπουδές
2002
MSc
School of Food Science and Nutrition
University of Leeds
Great Britain
Food Processing
Διδακτορικό Δίπλωμα
2006
PhD
School of Food Science and Nutrition
University of Leeds
Great Britain
Course Work
Courses of Winter semester of 2018–19 academic year
TMĪMA GEŌPONIAS
213Υ
DAIRY TECHNOLOGY
509Υ
DAIRY TECHNOLOGY
512Υ
DAIRY MICROBIOLOGY
516Υ
TEHNOLOGY OF DAIRY PRODUCTS
535Υ
PHYSICAL CHEMISTRY OF FOOD
543Υ
FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
Ν319Ε
DAIRY SCIENCE
Ν423Ε
MILK PRODUCTS TECHNOLOGY
Courses of Spring semester of 2018–19 academic year
TMĪMA GEŌPONIAS
213Υ
DAIRY TECHNOLOGY
509Υ
DAIRY TECHNOLOGY
512Υ
DAIRY MICROBIOLOGY
516Υ
TEHNOLOGY OF DAIRY PRODUCTS
535Υ
PHYSICAL CHEMISTRY OF FOOD
543Υ
FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
Ν012Υ
PRINCIPLES OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
Ν310Υ
PHYSICAL CHEMISTRY OF FOODS
Ν316Ε
DAIRY TECHNOLOGY
METAPTYCΗIAKO TMĪMATOS GEŌPONIAS
ΤΧΝ702
Advanced Physical Chemistry of Food Systems
ΤΧΝ704
New Product and Process Development
ΤΧΝ706
Instrumental Analysis of Foods
ΤΧΝ709
Special topics
ΤΧΝ800
Research approach of thesis project
Theses Supervised
Student Theses within AUTh
In progress
Basdeki Alexandra-Maria. Φυσικοχημικές ιδιότητες μητρικού γάλακτος.
Delepoglou Anestis. Βελτίωση της ασφάλειας και της ποιότητας των Ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων.
Maras Athanasios. Χρήση σύμπλοκων και συσσωρευμάτων για παραγωγή καινοτόμων γαλακτοκομικών προϊόντων.
Manolopoulou Ifigeneia. Παραγωγή μικροσωματιδίων πρωτεϊνών γάλακτος για χρήση σε γαλακτοκομικά προϊόντα.
Prodromidis Prodromos. Αξιοποίηση παραπροϊόντων κρεμμυδιού και ενσωμάτωσή τους σε γαλακτοκομικά προϊόντα.
Boura Anastasia. Επίδραση της φυλής και εποχικότητας στη σύσταση και λειτουργικές ιδιότητες των πρωτεϊνών πρόβειου γάλακτος.
Andreadis Marios. Παρασκευή και χρήση σωματιδίων πρωτεϊνών γάλακτος για την παρασκευή καινοτόμων γαλακτοκομικών προϊόντων.
2018–2019
Nikolaidis Athanasios. Effect of whey protein denaturation on the physicochemical properties of whey-based products.
2017–2018
Zacharakis Emmanouil. Μικροβιολογική εξέταση νωπού γάλακτος του Αγροκτήματος ΑΠΘ κατά τη χρονική περίοδο 2015-2016
Xylopinaka Chrysanthi. Καταμέτρηση πληθυσμού ζωντανών κυττάρων γαλακτικών βακτηρίων ελληνικών γιαουρτιών του εμπορίου έως την ημερομηνία λήξης τους.
Andreadis Marios. Επίδραση της αιθανόλης στη μετουσίωση των πρωτεϊνών ορού γάλακτος και στο σχηματισμό πηκτών.
2016–2017
Prifti Alexandra. Μετουσίωση των πρωτεϊνών του ορού με αιθυλική αλκοόλη για την παραγωγή τυριών τυρογάλακτος.
Siafakas Grigorios. Μετουσίωση των πρωτεϊνών του ορού με αιθυλική αλκοόλη για την παραγωγή τυριών τυρογάλακτος.
Minas Antonios. Μετουσίωση των πρωτεϊνών του ορού με αιθυλική αλκοόλη για την παραγωγή τυριών τυρογάλακτος.
Boukou Vasiliki. Επίδραση φυσικοχημικών παραμέτρων στην κινητικότητα της Σαλμονέλλας και στην προτίμηση φάσης σε διφασικό w/w-γαλάκτωμα.
Baradaki Zinovia. Πτυχιακή διατριβή
Koutsos Georgios. Πτυχιακή διατριβή
Papastathis Stylianos. Πτυχιακή διατριβή
2015–2016
Soultogianni Chrysi. Πτυχιακή διατριβή
Kotrotsou Stefania. Πτυχιακή διατριβή
Ketigenidis Dimosthenis. Πτυχιακή διατριβή
Tsaloumi Sofia. Πτυχιακή διατριβή
Papanikolaou Pavlos. Πτυχιακή διατριβή
Misiou Ourania. Πτυχιακή διατριβή
Maras Athanasios. Πτυχιακή διατριβή
Papadopoulou Ourania. Πτυχιακή διατριβή
2014–2015
Kontonikola Anna. Πτυχιακή διατριβή
Giannakou Ioannis. Πτυχιακή διατριβή
Filippou Dimitrios. Πτυχιακή διατριβή
Chantzos Nikolaos. ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΡΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΔΙΑΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΖΕΪΝΙΚΟΥ ΝΑΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΩΣ ΧΑΡΟΥΠΙΟΥ.
2013–2014
Dergiade Ismini. ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΦΥΤΟΣΤΕΡΟΛΩΝ ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ.
Delfaki Andromachi-Maria. ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΧΥΣΗ ΤΟΥ ΝaCl ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΥΡΙΩΝ
Gianniotis Georgios. Πτυχιακή διατριβή
Nikas Dimitrios. Πτυχιακή διατριβή
Michalitsi Elisavet. Πτυχιακή διατριβή
Vassos Alexandros. Πτυχιακή διατριβή
Papavasileiou Vasiliki. Πτυχιακή διατριβή
Papastergiou Ioannis. Πτυχιακή διατριβή
Papadopoulos Athanasios. Διπλωματική εργασία
Soniadis Alexandros. Πτυχιακή διατριβή
Plati Foteini. Πτυχιακή διατριβή
2012–2013
Avramidis Stavros. ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΒΙΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΟΣΦΑΙΡΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ
Papapostolou Maria. Διπλωματική εργασία
Ntontsenko Katerina. Διπλωματική εργασία
Petrou Eleni. Διπλωματική εργασία
Saviolakis Georgios Panagiotis. Διπλωματική εργασία
Balla Zinovia. Διπλωματική εργασία
Basdeki Alexandra Maria. Διπλωματική εργασία
Kampouropoulou Styliani. Διπλωματική εργασία
Mamalougkas Ioannis. Διπλωματική εργασία
Zachou Stavroula. Διπλωματική εργασία
2011–2012
Vasileiadis Vasileios. Διπλωματική εργασία
Adamopoulou Anna. Διπλωματική εργασία
Kolovou Maria-Anna. Διπλωματική εργασία
Kesidou Varvara. Διπλωματική εργασία
Moditsi Magdalini. ΜΕΛΕΤΗ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΩΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΑΝΤΙΜΥΚΗΤΙΑΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ
Liakou Aglaia. Διπλωματική εργασία
Tzoumeleka Eleftheria. Διπλωματική εργασία
Sarris Georgios. Διπλωματική εργασία
Tzika Paraskevi. Διπλωματική εργασία
Tzegka Archontoula. Διπλωματική εργασία
Nikolaidou Pelagia. Διπλωματική εργασία
Sofras Spyros-Panagiotis. Διπλωματική εργασία
Fragkoudi Theopoula. Διπλωματική εργασία
2010–2011
Georganta Giannoula. Διπλωματική εργασία
Chatzimichail Despoina. Διπλωματική εργασία
Michailidou Efthymia. Διπλωματική εργασία
Konstantopoulou Eirini. Διπλωματική εργασία
Dergiade Ismini. Διπλωματική εργασία
Vassos Konstantinos. Διπλωματική εργασία
Administrative Work
Τμήματος
#
Από
Έως
Θέση Όργανο / Επιτροπή
1
2011
2015
Member, Γενική Συνέλευση και Γενική Συνέλευση Ειδικής Σύνθεσης του Τμήματος Γεωπονίας
Research Projects
2017–2018
Αναλύσεις γάλακτος και προϊόντων του
2017–2018
Οργανοληπτικός έλεγχος γαλακτοκομικών προϊόντων
2016–2017
Πειραματική Έρευνα για την ανάπτυξη προϊόντων με βάση το γάλα που περιέχουν ελαιόλαδο
2016–2018
Επιστημονική υποστήριξη σε θέματα Βιομηχανικής και Διανοητικής Ιδιοκτησίας
2015–2016
Αναλύσεις γάλακτος και προϊόντων του
2014–2018
Σεμινάρια θεωρητικής και πρακτικής τυροκομίας
2013–2014
Αναλύσεις γάλακτος και των προϊόντων του.
2013–2014
ΔΡΑΣΗ Α:Ενίσχυση νέων ερευνητών στη βαθμίδα του λέκτορα: Σταθεροποίηση γαλακτωμάτων απο νανοσωματίδια πολυσακχαριτών στα τρόφιμα (Εφαρμογή σε προϊόντα γάλακτος)
2012–2012
Αναλύσεις γάλακτος και των προϊόντων του
2010–2010
Αναλύσεις γάλακτος και των προϊόντων του
2010–2010
Αναλύσεις αυγών
Publications
2018
Without Type
Villanueva Marina
,
Ronda Felicidad
,
Moschakis Thomas
,
Lazaridou Athina
,
Biliaderis Costas
(2018)
.
Impact of acidification and protein fortification on thermal properties of rice, potato and tapioca starches and rheological behaviour of their gels
.
Food Hydrocolloids
.
vol.79 p.20-29
.
Wagner Janine
,
Castle Laurence
,
Oldring Peter K.T
,
Moschakis Thomas
,
Wedzicha Bronislaw L
(2018)
.
Factors affecting migration kinetics from a generic epoxy-phenolic food can coating system
.
Food Research International
.
vol.106 p.183-192
.
2015
Without Type
Tzoumaki M.V
,
Karefyllakis D
,
Moschakis Thomas
,
Biliaderis Costas
(2015)
.
Aqueous foams stabilized by chitin nanocrystals
.
Soft Matter
.
vol.11 p.6245-6253
.
2014
Without Type
Aspridou Z
,
Moschakis Thomas
,
Biliaderis Costas
,
Koutsoumanis Konstantinos
(2014)
.
Effect of the substrate's microstructure on the growth of Listeria monocytogenes
.
Food Research International
.
vol.64 p.683-691
.
Aspridou Z
,
Moschakis Thomas
,
Biliaderis Costas
(2014)
.
Effect of the substrate‟s microstructure on the growth of Listeria monocytogenes
.
Food Research International
.
vol.64 p.683-691
.
Bosnea L.A
,
Moschakis Thomas
,
Biliaderis Costas
(2014)
.
Complex coacervation as a novel microencapsulation technique to improve viability of probiotics under different stresses
.
Food Bioprocess Technology
.
vol.7 no.10 p.2767-2781
.
Lazaridou Athina
,
Serafeimidou A
,
Biliaderis Costas
,
Moschakis Thomas
,
Tzanetakis Nikolaos
(2014)
.
Structure development and acidification kinetics in fermented milk containing oat β-glucan, a yogurt culture and a probiotic strain
.
Food Hydrocolloids
.
vol.39 p.204-214
.
Moditsi M
,
Lazaridou Athina
,
Moschakis Thomas
,
Biliaderis C.G
(2014)
.
Modifying the physical properties of dairy protein films for controlled release of antifungal agents
.
Food Hydrocolloids
.
vol.39 p.195-203
.
Moschakis Thomas
,
Lazaridou Athina
,
Biliaderis Costas
(2014)
.
A micro- and macro-scale approach to probe the dynamics of sol-gel transition in cereal β-glucan solutions varying in molecular characteristics
.
Food Hydrocolloids
.
vol.42 part 1 p.81-91
.
Scholten E
,
Moschakis Thomas
,
Biliaderis Costas
(2014)
.
Biopolymer composites for engineering food structures to control product functionality
.
Food Structure
.
vol.1 no.1 p.39-54
.
2013
Without Type
Tzoumaki M
,
Moschakis Thomas
,
Biliaderis Costas
(2013)
.
Effect of soluble polysaccharides addition on rheological properties and microstructure of chitin nanocrystal aqueous dispersions
.
Carbohydrate Polymers
.
vol.95 no.1 p.324-331
.
Tzoumaki M
,
Moschakis Thomas
,
Scholten E
,
Biliaderis Costas
(2013)
.
In vitro lipid digestion of chitin nanocrystal stabilized o/w emulsions
.
Food and Function
.
vol.4 p.121-129
.
2012
Without Type
Moschakis Thomas
,
Lazaridou Athina
,
Biliaderis Costas
(2012)
.
Using particle tracking to probe the local dynamics of barley β-glucan solutions upon gelation
.
Journal of Colloid and Interface Science
.
vol.375 no.1 p.50-59
.
Zinoviadou K.G
,
Scholten E
,
Moschakis Thomas
,
Biliaderis Costas
(2012)
.
Properties of emulsions stabilised by sodium caseinate-chitosan complexes
.
International Dairy Journal
.
vol.26 p.94-101
.
Zinoviadou K.G
,
Scholten E
,
Moschakis Thomas
,
Biliaderis Costas
(2012)
.
Engineering interfacial properties by anionic surfactant-chitosan complexes to improve stability of oil-in-water emulsions
.
Food and Function
.
vol.3 p.312-319
.
2011
Without Type
Moschakis Thomas
,
Lazaridou Athina
,
Biliaderis Costas
(2011)
.
Using particle tracking to probe the local dynamics of barley β-glucan solutions
.
Procedia Food Science
.
Athens, Greece
.
Vol.1 p.294-301
.
Tzoumaki M. V
,
Moschakis Thomas
,
Kioseoglou Vasileios
,
Biliaderis Costas
(2011)
.
Oil-in-water emulsions stabilized by chitin nanocrystal particles
.
Food Hydrocolloids
.
vol.25 no.6 p.1521-1529
.
Tzoumaki M. V
,
Moschakis Thomas
,
Biliaderis Costas
(2011)
.
Mixed aqueous chitin nanocrystal-whey protein dispersions: Microstructure and rheological behaviour
.
Food Hydrocolloids
.
vol.25 no.5 p.935-942
.
Wagner J
,
Moschakis Thomas
,
Nelson P. V
,
Wedzicha B. L
(2011)
.
Development of a novel method to measure the film thickness of cured can coatings
.
Journal of Food Engineering
.
vol.105 no.3 p.530-536
.
Zinoviadou K. G
,
Moschakis Thomas
,
Kioseoglou Vasileios
,
Biliaderis Costas
(2011)
.
Impact of emulsifier polysaccharide interactions on the stability and rheology of stabilised oil-in-water emulsions
.
Procedia Food Science
.
Vol.1 p.57-61
.
Without Type
Moschakis Thomas
,
Lazaridou Athina
,
Biliaderis Costas
(2011)
.
Using particle tracking to probe the local dynamics of barley β-glucan solutions
.
11th International Congress on Engineering and Food: Food Process Engineering in a Changing World, ICEF1
.
11th International Congress on Engineering and Food: Food Process Engineering in a Changing World, ICEF1
.
Athens, Greece
.
vol.FMS756 p.1-6
.
Tzoumaki M. V
,
Moschakis Thomas
,
Kioseoglou Vasileios
,
Biliaderis Costas
(2011)
.
Chitin nanocrystal o/w stabilized emulsions
.
11th International Congress on Engineering and Food: Food Process Engineering in a Changing World, ICEF11
.
11th International Congress on Engineering and Food: Food Process Engineering in a Changing World, ICEF11
.
Athens, Greece
.
vol.FMS763 p.1-5
.
Tzoumaki M. V
,
Moschakis Thomas
,
Biliaderis Costas
(2011)
.
Chitin nanocrystal dispersions: rheological and microstructural properties
.
11th International Congress on Engineering and Food: Food Process Engineering in a Changing World, ICEF11
.
11th International Congress on Engineering and Food: Food Process Engineering in a Changing World, ICEF11
.
Athens, Greece
.
vol.FMS767 p.1-5
.
Zinoviadou K. G
,
Moschakis Thomas
,
Kioseoglou Vasileios
,
Biliaderis Costas
(2011)
.
Impact of emulsifier-polysaccharide interactions on the stability and rheology of stabilized oil-in-water emulsions
.
11th International Congress on Engineering and Food: Food Process Engineering in a Changing World, ICEF11
.
11th International Congress on Engineering and Food: Food Process Engineering in a Changing World, ICEF11
.
Athens, Greece
.
vol.FMS749 p.1-4
.
Without Type
Zinoviadou K. G
,
Scholten E
,
Moschakis Thomas
,
Kioseoglou Vasileios
,
Biliaderis Costas
(2011)
.
Emulsions Stabilised by Sodium Caseinate-Chitosan Complexes with Increased Stability over Environmental Stresses
.
7th Nizo Dairy Conference, Flavour and texture; innovations in dairy
.
7th Nizo Dairy Conference, Flavour and texture innovations in dairy
.
Papendal, The Netherlands
.
Zinoviadou K. G
,
Scholten E
,
Moschakis Thomas
,
Biliaderis Costas
(2011)
.
Emulsions with molecular complexes at interfaces exhibit increased physical stability
.
4th International Symposium, Delivery of Functionality in Complex Food Systems, Physically-Inspired Approaches from the Nanoscale to the Microscale
.
Guelph, Ontario, Canada
.
Zinoviadou K. G
,
Dergiade I. N
,
Gougouli M
,
Koutsoumanis Konstantinos
,
Biliaderis Costas
,
Moschakis Thomas
(2011)
.
Investigating the effect of various antimicrobial agents on the growth of Penicillium expansum under different storage conditions
.
IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk
.
IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk
.
Athens, Greece
.
Zinoviadou K. G
,
Biliaderis Costas
,
Moschakis Thomas
(2011)
.
Potential use of whey protein edible films in yoghurt and yoghurt-related products to overcome syneresis events
.
IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk
.
IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk
.
Athens, Greece
.
2010
Without Type
Moschakis Thomas
,
Murray B.S
(2010)
.
On the kinetics of acid sodium caseinate gelation using particle tracking to probe the microrheology
.
Journal of Colloid and Interface Science
.
vol.345 no.2 p.278-285
.
Moschakis Thomas
,
Murray B. S
,
Biliaderis Costas
(2010)
.
Modifications in stability and structure of whey protein-coated o/w emulsions by interacting chitosan and gum arabic mixed dispersions
.
Food Hydrocolloids
.
vol.24 no.1 p.8-17
.
Tzoumaki M. V
,
Moschakis Thomas
,
Biliaderis Costas
(2010)
.
Metastability of nematic gels made of aqueous chitin nanocrystal dispersions
.
Biomacromolecules
.
vol.11 no.1 p.175-181
.
Without Type
Μπουλούμπαση Ε
,
Μοσχάκης Θωμάς
(2010)
.
Παρουσία της Listeria monocytogenes σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης της Θεσσαλονίκης
.
3ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΔΕΔΥΤ, Θεσσαλονίκη
.
3ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΔΕΔΥΤ, Θεσσαλονίκη
.
Θεσσαλονίκη
.
vol.P no.31 p.1-4
.
Without Type
Moschakis Thomas
,
Murray B. S
,
Dickinson E
(2010)
.
Particle tracking using confocal microscopy to probe the local dynamics and microrheology in a model dairy system
.
Food Colloids: on the Road... From Interfaces to Consumers
.
Food Colloids: on the Road... From Interfaces to Consumers
.
Granada, Spain
.
Moschakis Thomas
,
Lazaridou Athina
,
Ioannou K
,
Biliaderis Costas
(2010)
.
Structural properties of bovine serum albumin / chitosan coacervates
.
13th Food Colloids 2010: On the Road…From Interfaces to Consumers
.
13th Food Colloids 2010: On the Road…From Interfaces to Consumers
.
Granada, Spain
.
Moschakis Thomas
(2010)
.
Shelf life of dairy products - physicochemical and microbiological aspects
.
Understanding, measuring and predicting the shelf life of foods: Theory-Applications, Workshop
.
Understanding, measuring and predicting the shelf life of foods: Theory-Applications, Workshop
.
Thessaloniki, Greece
.
Moschakis Thomas
(2010)
.
Quality and stability of food emulsions
.
Understanding, measuring and predicting the shelf life of foods: Theory-Applications, Workshop, Oral presentation
.
Understanding, measuring and predicting the shelf life of foods: Theory-Applications, Workshop, Oral presentation
.
Thessaloniki, Greece
.
Tzoumaki M. V
,
Moschakis Thomas
,
Biliaderis Costas
(2010)
.
Rheological and microstructural properties of nematic gels made of aqueous chitin nanocrystal dispersions and biopolymers
.
Thirteenth Food Colloids 2010: On the Road… From Interfaces to Consumers
.
Thirteenth Food Colloids 2010: On the Road… From Interfaces to Consumers
.
Granada, Spain
.
Βάσσος Κ
,
Κωνσταντοπούλου Ε
,
Ζηνοβιάδου Κ
,
Μοσχάκης Θωμάς
,
Μπιλιαδέρης Κωνσταντίνος
(2010)
.
Μηχανικές και φυσικοχημικές ιδιότητες μεμβρανών πρωτεϊνών ορού γάλακτος διαφορετικού πάχους
.
3οΠανελλήνιο Συνέδριο της Διεπιστημονικής Εταιρείας Διασφάλισης Υγιεινής Τροφίμων: Σύγχρονες αντιλήψεις ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων: η σύγκλιση των επιστημών
.
3ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεπιστημονικής Εταιρείας Διασφάλισης Υγιεινής Τροφίμων "Σύγχρονες αντιλήψεις ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων: η σύγκλιση των επιστημών"
.
Θεσσαλονίκη
.
Βασιλειάδης Β
,
Κολοβού Μ. A
,
Ζηνοβιάδου Κ
,
Μοσχάκης Θωμάς
,
Μπιλιαδέρης Κωνσταντίνος
(2010)
.
Εφαρμογή τεχνολογίας μεμβρανών στην αναχαίτιση της ανάπτυξης μυκήτων σε θρεπτικό υπόστρωμα και σε προϊόν γιαούρτης
.
3ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεπιστημονικής Εταιρείας Διασφάλισης Υγιεινής Τροφίμων "Σύγχρονες αντιλήψεις ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων: η σύγκλιση των επιστημών"
.
Θεσσαλονίκη Makedonia Palace
.
Τζουμάκη Μ
,
Μοσχάκης Θωμάς
,
Μπιλιαδέρης Κωνσταντίνος
(2010)
.
Υδατικά αιωρήματα νανοκρυστάλλων χιτίνης: ικανότητα σχηματισμού πηκτής και παράγοντες που την επηρεάζουν
.
3ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεπιστημονικής Εταιρείας Διασφάλισης Υγιεινής Τροφίμων: Σύγχρονες αντιλήψεις ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων: η σύγκλιση των επιστημών
.
3ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεπιστημονικής Εταιρείας Διασφάλισης Υγιεινής Τροφίμων "Σύγχρονες αντιλήψεις ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων: η σύγκλιση των επιστημών"
.
Θεσσαλονίκη
.
Τζουμάκη Μ
,
Μοσχάκης Θωμάς
,
Κιοσέογλου Βασίλειος
,
Μπιλιαδέρης Κωνσταντίνος
(2010)
.
Σταθεροποίηση γαλακτωμάτων από νανοκρυστάλλους χιτίνης
.
3οΠανελλήνιο Συνέδριο της Διεπιστημονικής Εταιρείας Διασφάλισης Υγιεινής Τροφίμων: “Σύγχρονες αντιλήψεις ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων: η σύγκλιση των επιστημών”
.
3ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεπιστημονικής Εταιρείας Διασφάλισης Υγιεινής Τροφίμων: “Σύγχρονες αντιλήψεις ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων: η σύγκλιση των επιστημών”
.
Θεσσαλονίκη
.
2009
Without Type
Μοσχάκης Θωμάς
(2009)
.
Αρχές και εργαλεία προσδιορισμού της διάρκειας ζωής των γαλακτωμάτων και γαλακτοκομικών προϊόντων
.
Αρχές και εργαλεία προσδιορισμού διάρκειας ζωής των τροφίμων
.
Αρχές και εργαλεία προσδιορισμού διάρκειας ζωής των τροφίμων
.
ΔΕΤΡΟΠ, Θεσσαλονίκη
.
Aggiornato: 2018-09-29