Project Code | 4923 |
Titolo | Έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων συνθέσεων για τη σταθεροποίηση βρώσιμων ελαίων και άλλων λιπαρών ουσιών που περιέχονται στα φαγητά |
Project Funder: | Ευρωπαϊκή Επιτροπή |
Financing Framework | |
Stato | Περάτωση |
Data iniziale | 1 - 5 - 1997 |
Data finale | 30 - 4 - 2000 |
Partners: | 5 |
Institution Role: | Coactive |
Project's school | ΧΗΜΕΙΑΣ |
Research Area | |
Scientific Supervisor | ΜΠΟΣΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩ. |
Scientific Collaborators | ΔΟΜΖΑΡΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΩΝ., ΛΑΓΟΥΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΩΤ., ΝΕΝΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΡ., ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΗ ΚΩΝ., ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑ., ΨΩΜΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΧΡΥ. |