Project Code | 93520 |
Titolo | Σεμινάρια σύγχρονης οινοτεχνίας, θεωρητικής και πρακτικής αποσταγματοποιίας και παραδοσιακών αποσταγμάτων και κατάρτισης στη γευσιγνωσία (Α & Β) |
Project Funder: | Εταιρίες |
Financing Framework | Έργα Παροχής Υπηρεσιών, Έργα Παροχής Υπηρεσιών - Δια Βίου Μάθησης |
Stato | Περάτωση |
Data iniziale | 17 - 5 - 2016 |
Data finale | 31 - 12 - 2017 |
Partners: | |
Institution Role: | Contractor |
Project's school | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Research Area | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Scientific Supervisor | ΣΟΥΦΛΕΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΗΡΑ. |
Scientific Collaborators | ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΒ., ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩ., ΓΕΡΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩ., ΓΟΥΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΙΧ., ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥ., ΛΙΑΠΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΔΗΜ., ΜΑΝΤΖΟΥΡΙΔΟΥ ΦΑΝΗ ΘΩΜ., ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΩΝ., ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΗ ΚΩΝ., ΣΟΥΦΛΕΡΟΣ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΡΜΗΣ ΕΥΑ., ΣΟΥΦΛΕΡΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ-ELODIE ΕΥΑ., ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΦΗΜΙΑ ΧΡΥ., ΧΑΤΖΗΚΑΜΑΡΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΑΘΑ. |