Project Code | 21507 |
Titel | Ολοκληρωμένη μικροβιολογική ασφάλεια στη γαλακτοβιομηχανία: Εφαρμογές σύγχρονων και ταχείων μεθόδων και τεχνικών για την ανίχνευση, καταμέτρηση και ταυτοποίηση αλλοιωτικών και παθογόνων μικροοργανισμών - Μοντελοποίηση της συμπεριφοράς τους κατά τους συνήθεις χειρισμούς. |
Project Funder: | Εταιρίες |
Financing Framework | Γ ΚΠΣ, ΕΠΑΝ, ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ, ΤΡΟΦΙΜΑ-ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ |
Status | Περάτωση |
Startdatum | 1 - 9 - 2003 |
Enddatum | 31 - 12 - 2006 |
Partners: | |
Institution Role: | Contractor |
Project's school | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Research Area | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Scientific Supervisor | ΚΟΥΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝ. |
Scientific Collaborators | ΒΑΪΚΟΥΣΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΓΕΩ., ΜΙΣΙΡΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΥΑ., ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΥ., ΝΥΧΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΜΜ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΣΠΥ., ΣΑΜΑΡΑ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΣΠΥ. |