Κωδικός Προγράμματος | 21507 |
Τίτλος | Ολοκληρωμένη μικροβιολογική ασφάλεια στη γαλακτοβιομηχανία: Εφαρμογές σύγχρονων και ταχείων μεθόδων και τεχνικών για την ανίχνευση, καταμέτρηση και ταυτοποίηση αλλοιωτικών και παθογόνων μικροοργανισμών - Μοντελοποίηση της συμπεριφοράς τους κατά τους συνήθεις χειρισμούς. |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Εταιρίες |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | Γ ΚΠΣ, ΕΠΑΝ, ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ, ΤΡΟΦΙΜΑ-ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ |
Κατάσταση | Περάτωση |
Ημερομηνία Έναρξης | 1 - 9 - 2003 |
Ημερομηνία Λήξης | 31 - 12 - 2006 |
Συνέταιροι: | |
Ρόλος Ιδρύματος: | Ανάδοχος |
Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΚΟΥΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΒΑΪΚΟΥΣΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΓΕΩ., ΜΙΣΙΡΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΥΑ., ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΥ., ΝΥΧΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΜΜ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΣΠΥ., ΣΑΜΑΡΑ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΣΠΥ. |