Sie sind hier

Research Projects

Project Code
82044
Titel
Βελτίωση της ποιότητας και ασφάλειας βοδινού κρέατος και προϊόντων του για τον καταναλωτή στην παραγωγή και επεξεργασία.
Project Funder:
Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Financing Framework
6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο, Thematic Areas, Food quality & safety
Status
Λήξη Οικ. Αντ.
Startdatum
1 - 3 - 2007
Enddatum
31 - 12 - 2012
Partners:
41
Institution Role:
Coactive
Project's school
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Research Area
1. Υγεία – Τρόφιμα
Scientific Supervisor
ΚΟΥΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝ.
Scientific Collaborators
BOSTON-SMITE NATALIA ALE., RHOADES JONATHAN ROBERT FRA., ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΚΩΝ., ΑΣΠΡΙΔΟΥ ΖΑΦΕΙΡΩ ΑΛΕ., ΒΑΪΚΟΥΣΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΓΕΩ., ΓΑΛΑΡΑ ΙΩΑΝΝΑ ΧΡΗ., ΓΟΥΓΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜ., ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΜΗΝΑΣ ΓΕΩ., ΖΑΜΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝ., ΖΗΝΟΒΙΑΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΕΩ., ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΜΥΡΣIΝΗ ΝΙΚ., ΚΑΡΓΙΩΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΤΕ., ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚ., ΛΙΑΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΠΥ., ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΥ., ΜΠΙΛΙΑΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩ., ΣΚΙΝΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΛ., ΤΑΣΣΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΧΡΗ., ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩ.