Project Code | 82044 |
Titel | Βελτίωση της ποιότητας και ασφάλειας βοδινού κρέατος και προϊόντων του για τον καταναλωτή στην παραγωγή και επεξεργασία. |
Project Funder: | Ευρωπαϊκή Επιτροπή |
Financing Framework | 6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο, Thematic Areas, Food quality & safety |
Status | Λήξη Οικ. Αντ. |
Startdatum | 1 - 3 - 2007 |
Enddatum | 31 - 12 - 2012 |
Partners: | 41 |
Institution Role: | Coactive |
Project's school | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Research Area | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Scientific Supervisor | ΚΟΥΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝ. |
Scientific Collaborators | BOSTON-SMITE NATALIA ALE., RHOADES JONATHAN ROBERT FRA., ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΚΩΝ., ΑΣΠΡΙΔΟΥ ΖΑΦΕΙΡΩ ΑΛΕ., ΒΑΪΚΟΥΣΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΓΕΩ., ΓΑΛΑΡΑ ΙΩΑΝΝΑ ΧΡΗ., ΓΟΥΓΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜ., ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΜΗΝΑΣ ΓΕΩ., ΖΑΜΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝ., ΖΗΝΟΒΙΑΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΕΩ., ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΜΥΡΣIΝΗ ΝΙΚ., ΚΑΡΓΙΩΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΤΕ., ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚ., ΛΙΑΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΠΥ., ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΥ., ΜΠΙΛΙΑΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩ., ΣΚΙΝΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΛ., ΤΑΣΣΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΧΡΗ., ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩ. |