Είστε εδώ

Ερευνητικά Έργα

Κωδικός Προγράμματος
82044
Τίτλος
Βελτίωση της ποιότητας και ασφάλειας βοδινού κρέατος και προϊόντων του για τον καταναλωτή στην παραγωγή και επεξεργασία.
Φορέας Χρηματοδότησης:
Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Πλαίσιο Χρηματοδότησης
6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο, Thematic Areas, Food quality & safety
Κατάσταση
Λήξη Οικ. Αντ.
Ημερομηνία Έναρξης
1 - 3 - 2007
Ημερομηνία Λήξης
31 - 12 - 2012
Συνέταιροι:
41
Ρόλος Ιδρύματος:
Συνεργαζόμενος
Τμήμα Έργου
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Ερευνητική Περιοχή
1. Υγεία – Τρόφιμα
Επιστημονικά Υπεύθυνος
ΚΟΥΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝ.
Επιστημονικοί Συνεργάτες
BOSTON-SMITE NATALIA ALE., RHOADES JONATHAN ROBERT FRA., ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΚΩΝ., ΑΣΠΡΙΔΟΥ ΖΑΦΕΙΡΩ ΑΛΕ., ΒΑΪΚΟΥΣΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΓΕΩ., ΓΑΛΑΡΑ ΙΩΑΝΝΑ ΧΡΗ., ΓΟΥΓΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜ., ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΜΗΝΑΣ ΓΕΩ., ΖΑΜΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝ., ΖΗΝΟΒΙΑΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΕΩ., ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΜΥΡΣIΝΗ ΝΙΚ., ΚΑΡΓΙΩΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΤΕ., ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚ., ΛΙΑΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΠΥ., ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΥ., ΜΠΙΛΙΑΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩ., ΣΚΙΝΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΛ., ΤΑΣΣΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΧΡΗ., ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩ.