| Project Code | 89461 |
| Titel | Λειτουργικά γαλακτοκομικά προϊόντα και προϊόντα κρέατος υψηλής προστιθέμενης αξίας, ζυμούμενα ή εμπλουτισμένα με νέους προβιοτικούς μικροοργανισμούς απομονωμένους από παραδοσιακά Ελληνικά προϊόντα |
| Project Funder: | Κράτος |
| Financing Framework | ΕΣΠΑ 2007-2013, ΤΟΜΕΑΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΕΠ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΕΠΑΕ), ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ |
| Status | Περάτωση |
| Startdatum | 11 - 10 - 2013 |
| Enddatum | 31 - 10 - 2015 |
| Partners: | 6 |
| Institution Role: | Coactive |
| Project's school | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
| Research Area | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
| Scientific Supervisor | ΚΟΥΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝ. |
| Scientific Collaborators | ΑΔΑΜΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΤΕ., ΑΣΠΡΙΔΟΥ ΖΑΦΕΙΡΩ ΑΛΕ., ΓΟΥΓΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜ., ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΜΥΡΣIΝΗ ΝΙΚ., ΜΟΣΧΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ ΝΙΚ., ΜΠΙΛΙΑΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩ., ΜΥΓΔΑΛΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΩΤ. |