Project Code | 94198 |
Titel | Αξιολόγηση του κινδύνου λιστερίωσης που σχετίζεται με την κατανάλωση μη συσκευασμένων έτοιμων -προς- κατανάλωση θερμικά επεξεργασμένων προιόντων κρέατος μετά τον χειρισμό τους σε καταστήματα λιανικής πώλησης στην Ελλάδα. |
Project Funder: | Οργανισμοί |
Financing Framework | ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ 2014-2020, EUROPEAN FOOD SAFETY AUTHORITY (EFSA) GRANTS |
Status | Λήξη Οικ. Αντ. |
Startdatum | 8 - 12 - 2016 |
Enddatum | 24 - 4 - 2019 |
Partners: | 1 |
Institution Role: | Coactive |
Project's school | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Research Area | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Scientific Supervisor | ΚΟΥΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝ. |
Scientific Collaborators | ΑΣΠΡΙΔΟΥ ΖΑΦΕΙΡΩ ΑΛΕ., ΤΣΑΛΟΥΜΗ ΣΟΦΙΑ ΚΩΝ. |