Sie sind hier

Research Projects

Project Code
94198
Titel
Αξιολόγηση του κινδύνου λιστερίωσης που σχετίζεται με την κατανάλωση μη συσκευασμένων έτοιμων -προς- κατανάλωση θερμικά επεξεργασμένων προιόντων κρέατος μετά τον χειρισμό τους σε καταστήματα λιανικής πώλησης στην Ελλάδα.
Project Funder:
Οργανισμοί
Financing Framework
ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ 2014-2020, EUROPEAN FOOD SAFETY AUTHORITY (EFSA) GRANTS
Status
Λήξη Οικ. Αντ.
Startdatum
8 - 12 - 2016
Enddatum
24 - 4 - 2019
Partners:
1
Institution Role:
Coactive
Project's school
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Research Area
1. Υγεία – Τρόφιμα
Scientific Supervisor
ΚΟΥΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝ.
Scientific Collaborators
ΑΣΠΡΙΔΟΥ ΖΑΦΕΙΡΩ ΑΛΕ., ΤΣΑΛΟΥΜΗ ΣΟΦΙΑ ΚΩΝ.