Κωδικός Προγράμματος | 94198 |
Τίτλος | Αξιολόγηση του κινδύνου λιστερίωσης που σχετίζεται με την κατανάλωση μη συσκευασμένων έτοιμων -προς- κατανάλωση θερμικά επεξεργασμένων προιόντων κρέατος μετά τον χειρισμό τους σε καταστήματα λιανικής πώλησης στην Ελλάδα. |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Οργανισμοί |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ 2014-2020, EUROPEAN FOOD SAFETY AUTHORITY (EFSA) GRANTS |
Κατάσταση | Λήξη Οικ. Αντ. |
Ημερομηνία Έναρξης | 8 - 12 - 2016 |
Ημερομηνία Λήξης | 24 - 4 - 2019 |
Συνέταιροι: | 1 |
Ρόλος Ιδρύματος: | Συνεργαζόμενος |
Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΚΟΥΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΑΣΠΡΙΔΟΥ ΖΑΦΕΙΡΩ ΑΛΕ., ΤΣΑΛΟΥΜΗ ΣΟΦΙΑ ΚΩΝ. |