Είστε εδώ

Ερευνητικά Έργα

Κωδικός Προγράμματος
94198
Τίτλος
Αξιολόγηση του κινδύνου λιστερίωσης που σχετίζεται με την κατανάλωση μη συσκευασμένων έτοιμων -προς- κατανάλωση θερμικά επεξεργασμένων προιόντων κρέατος μετά τον χειρισμό τους σε καταστήματα λιανικής πώλησης στην Ελλάδα.
Φορέας Χρηματοδότησης:
Οργανισμοί
Πλαίσιο Χρηματοδότησης
ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ 2014-2020, EUROPEAN FOOD SAFETY AUTHORITY (EFSA) GRANTS
Κατάσταση
Λήξη Οικ. Αντ.
Ημερομηνία Έναρξης
8 - 12 - 2016
Ημερομηνία Λήξης
24 - 4 - 2019
Συνέταιροι:
1
Ρόλος Ιδρύματος:
Συνεργαζόμενος
Τμήμα Έργου
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Ερευνητική Περιοχή
1. Υγεία – Τρόφιμα
Επιστημονικά Υπεύθυνος
ΚΟΥΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝ.
Επιστημονικοί Συνεργάτες
ΑΣΠΡΙΔΟΥ ΖΑΦΕΙΡΩ ΑΛΕ., ΤΣΑΛΟΥΜΗ ΣΟΦΙΑ ΚΩΝ.