| Project Code | 86780 |
| Titre | Βελτίωση του διατροφικού προφίλ παραδοσιακών αρτοσκευασμάτων |
| Project Funder: | Εταιρίες |
| Financing Framework | Έργα Παροχής Υπηρεσιών, Έργα Παροχής Υπηρεσιών Εθνικά |
| Statut | Περάτωση |
| Date de début | 4 - 1 - 2011 |
| Date de fin | 31 - 10 - 2011 |
| Partners: | |
| Institution Role: | Contractor |
| Project's school | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
| Research Area | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
| Scientific Supervisor | ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΡΙ. |
| Scientific Collaborators | ΒΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩ., ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΥ., ΜΠΙΛΙΑΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩ., ΣΥΛΛΑΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΘΕΜ. |