Project Code | 9736 |
Titre | Βελτίωση της ποιότητας και μείωση του κόστους παραγωγής ελληνικού πατατόσπορου με χρήση καινοτομικών βιοτεχνολογικών μεθόδων παραγωγής, πιστοποίησης και δημιουργίας νέων γενοτύπων πατάτας |
Project Funder: | Κράτος |
Financing Framework | |
Statut | Περάτωση |
Date de début | 1 - 1 - 2000 |
Date de fin | 30 - 6 - 2001 |
Partners: | 5 |
Institution Role: | Contractor |
Project's school | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Research Area | |
Scientific Supervisor | ΚΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΩΑ. |
Scientific Collaborators | ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΑΚΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚ., ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΡΥΣΗ ΓΑΒ., ΧΑΤΖΗΛΟΥΚΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΙΩΑ. |