Κωδικός Προγράμματος | 9736 |
Τίτλος | Βελτίωση της ποιότητας και μείωση του κόστους παραγωγής ελληνικού πατατόσπορου με χρήση καινοτομικών βιοτεχνολογικών μεθόδων παραγωγής, πιστοποίησης και δημιουργίας νέων γενοτύπων πατάτας |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Κράτος |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | |
Κατάσταση | Περάτωση |
Ημερομηνία Έναρξης | 1 - 1 - 2000 |
Ημερομηνία Λήξης | 30 - 6 - 2001 |
Συνέταιροι: | 5 |
Ρόλος Ιδρύματος: | Ανάδοχος |
Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΚΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΩΑ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΑΚΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚ., ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΡΥΣΗ ΓΑΒ., ΧΑΤΖΗΛΟΥΚΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΙΩΑ. |