Direkt zum Inhalt
Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Anmelden
Sie sind hier
Startseite
»
e-Curriculum Vitae
Curriculum Vitae
Expand
|
Collapse
Charalampos Lazaridis
Professor, School of Agriculture
Personal Information
2310991633
lazaride@agro.auth.gr
Course Work
Courses of Winter semester of 2016–17 academic year
ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
525Ε
AUTOMATION SYSTEMS FOR FOOD PROCESSING PLANTS
527Ε
PRINCIPLES OF FOOD PROCESS ENGINEERING
542Υ
FOOD ENGINEERING
Ν305Υ
FOOD ENGINEERING I
Ν323Ε
AUTOMATION SYSTEMS FOR FOD PROCESSING PLANTS
Courses of Spring semester of 2016–17 academic year
ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
525Ε
AUTOMATION SYSTEMS FOR FOOD PROCESSING PLANTS
527Ε
PRINCIPLES OF FOOD PROCESS ENGINEERING
542Υ
FOOD ENGINEERING
Ν312Υ
FOOD ENGINEERING II
Theses Supervised
Student Theses within AUTh
2013–2014
. ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΟΥ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΕΛΕΙΟΥΡΓΕΙΩΝ ΜΕ ΞΗΡΑΝΣΗ ΨΕΚΑΣΜΟΥ (SPRAY DRYING)
2012–2013
. Διπλωματική εργασία
. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΑΚΕΤΑΛΔΕΥΔΗΣ ΣΕ ΝΕΡΟ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΣΕ ΦΙΑΛΕΣ ΡΕΤ
2006–2007
. ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ ΥΠΕΡΔΙΗΘΗΣΗΣ.
. Διπλωματική εργασία
In progress
. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΣΜΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΦΥΤΙΚΩΝ ΙΣΤΩΝ
2010–2011
. Διπλωματική εργασία
2004–2005
. Διπλωματική εργασία
. Διπλωματική εργασία
. Διπλωματική εργασία
2003–2004
. Διπλωματική εργασία
. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΥΓΡΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΟΣΜΩΣΗ
2002–2003
. Διπλωματική εργασία
. Διπλωματική εργασία
. Διπλωματική εργασία
. Διπλωματική εργασία
1999–2000
. Διπλωματική εργασία
1995–1996
. Διπλωματική εργασία
1994–1995
. Διπλωματική εργασία
. Διπλωματική εργασία
. Διπλωματική εργασία
1991–1992
. Διπλωματική εργασία
. Διπλωματική εργασία
1989–1990
. Διπλωματική εργασία
1988–1989
. Διπλωματική εργασία
Unknown
. ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΘΜ. 103/11-10-01 Γ.Σ.Ε.Σ.. Η ΑΡΙΘΜ. 107/13-12-01 Γ.Σ.Ε.Σ. ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ.
. ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΓΛΕΥΚΟΥΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΚΧΑΡΩΝ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΜΕΣΗΣ ΟΣΜΩΣΗΣ.
. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΣΜΩΤΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΑΛΙΕΥΜΑΤΑ.
Research Projects
2012–2012
Κατανόηση μέτρηση και πρόβλεψη της διάρκειας ζωής των τροφίμων: θεωρία και εφαρμογές
2012–2012
Συνέδριο:"Κατανόηση, μέτρηση και πρόβλεψη της διάρκειας ζωής των τροφίμων: Θεωρία και Εφαρμογές "
2010–2011
Μελέτη τεχνικών δυσλειτουργιών και τεχνολογικών επιπτώσεων στο συγκρότημα ταξινόμησης φρούτων που εγκαταστάθηκε από την εταιρεία AWETA Ολλανδίας στο Εργοστάσιο Συσκευασίας Φρούτων της ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.
2010–2010
Κατανόηση, μέτρηση και πρόβλεψη της διάρκειας ζωής τροφίμων: Θεωρία-Εφαρμογές
2009–2010
Αναβάθμιση του συστήματος διδασκαλίας με τη χρήση Η/Υ -Πολυμέσων για την εκπαίδευση σε θέματα τεχνολογίας τροφίμων, επεξεργασίας -ποιότητας-ασφάλειας, υγιεινής τροφίμων και ισορροπημένης διατροφής
2001–2002
Συνέδριο : "12ο διεθνές συνέδριο Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Επιστημών Τροφίμων"
1999–1999
Αποτίμηση εκπαιδευτικού έργου και παρεχόμενων υπηρεσιών του Τμήματος Γεωπονίας Α.Π.Θ
1993–
Παιδικός σταθμός για τα παιδιά των εργαζομένων στο Α.Π.Θ.. Εκτιμήσεις της μέχρι σήμερα λειτουργίας του και διερεύνηση εναλλακτικών λύσεων μελλοντικής λειτουργίας
Publications
2008
Mitrakas G
,
Koutsoumanis Konstantinos
,
Lazaridis Charalampos
(2008)
.
Impact of edible coating with or without anti-microbial agent on microbial growth during osmotic dehydration and refrigerated storage of a model plant material
.
Innovative Food Science and Emerging Technologies
.
vol.9 no.4 p.550-555
.
Λαζαρίδης Χαράλαμπος
(2008)
.
Καταναλωτική αγωγή: Ασπίδα αυτοπροστασίας του αυριανού πολίτη
.
Οικολογία και Περιβάλλον
.
[2007-2008]
.
2007
Dova M
,
Petrotos K. B
,
Lazaridis Charalampos
(2007)
.
On the direct osmotic concentration of liquid foods: Part II. Development of a generalized model
.
Journal Food Engineering
.
vol.78 no.2 p.431-437
.
Dova M
,
Petrotos K. B
,
Lazaridis Charalampos
(2007)
.
On the direct osmotic concentration of liquid foods: Part I.Impact of process parameters on process performance
.
Journal Food Engineering
.
vol.78 no.2 p.422-430
.
Lazaridis Charalampos
,
Mitrakas G. E
,
Matsos K. I
(2007)
.
Edible coating and counter-current product/solution contacting: A novel approach to monitoring solids uptake during osmotic dehydration of a model food system
.
Journal Food Engineering
.
vol.82 no.2 p.171-177
.
Λαζαρίδης Χαράλαμπος
(2007)
.
Μηχανική Τροφίμων: Θεμελιώδεις Έννοιες-Φαινόμενα Μεταφοράς-Βασικές διεργασίες
.
Θεσ/νίκη
.
Γιαχούδη
.
Tsagaraki E
,
Lazaridis Charalampos
,
Petrotos K. B
(2007)
.
Olive mill wastewater treatment
.
Utilization of byproducts and treatment of waste in the food industry
.
(eds) Oreopoulou V., Russ W
.
Springer Publishing Company
.
p.133-157
.
2006
Matuska M
,
Lenart A
,
Lazaridis Charalampos
(2006)
.
On the use of edible coatings to monitor osmotic dehydration kinetics for minimal solids uptake
.
Journal Food Engineering
.
vol.72 no.1 p.85-91
.
Λαζαρίδης Χαράλαμπος
(2006)
.
Πανεπιστημιακή εκπαίδευση στην επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων: Δυνατότητες, προβλήματα και προοπτικές
.
Τρόφιμα και Ποτά
.
p.14-15
.
2005
Λαζαρίδης Χαράλαμπος
(2005)
.
Οι συνέπειες της σύγχρονης διατροφής
.
Οικολογία και περιβάλλον
.
p.6
.
2011
Lazaridis Charalampos
(2011)
.
Hunger and obesity: Is this the best we – food scientists/ engineers - can offer to the world community in the 21st century?
.
Procedia in Food Science
.
11th International Congress on Engineering and Food, ICEF11
.
Athens, Greece
.
vol.1 p.1854-1860
.
Lazaridis Charalampos
(2011)
.
Food Processing Technology in a sustainable food supply chain
.
Food Process Engineering in a Changing World - ICEF11 Congress Proceedings, Volume I”
.
11th International Congress on Engineering and Food
.
Athens Greece
.
vol.1 p.789-790
.
Goula Athanasia
,
Lazaridis Charalampos
(2011)
.
Modelling of transport processes during osmo-dehydro-freezing
.
ICEF 11-International Congress on Engineering and Food
.
ICEF 11-International Congress on Engineering and Food
.
(ed.) Taoukis, P
.
Athens, Greece
.
2009
Lazaridis Charalampos
(2009)
.
Food and well-being under a global perspective
.
Journal on Processing and Energy in Agriculture
.
First International Conference on Sustainable Postharvest and Food Technologies-INOPTEP 2009
.
Divcibare – Serbia
.
vol.13 no.1 p.1-4
.
Sandrou D. K
,
Lazaridis Charalampos
(2009)
.
Acetaldehyde production during the formation of PET bottles used for water bottling: A preliminary report
.
Journal on Processing and Energy in Agriculture
.
First International Conference on Sustainable Postharvest and Food Technologies-INOPTEP 2009
.
Divcibare – Serbia
.
vol.13 no.4 p.315-316
.
Aktualisiert: 2017-07-06