Project Code | 84056 |
Titel | Μελέτη της σταθερότητας διατροφικών παραγόντων του ελαιολάδου (ελαϊκού οξέος και αντιοξειδωτικών) στη "μήτρα" του γιαουρτιού κατά την διατήρηση του νέου προϊόντος (Harmony μεσογειακόν) |
Project Funder: | Εταιρίες |
Financing Framework | Έργα Παροχής Υπηρεσιών |
Status | Περάτωση |
Startdatum | 12 - 12 - 2008 |
Enddatum | 11 - 2 - 2009 |
Partners: | |
Institution Role: | Contractor |
Project's school | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Research Area | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Scientific Supervisor | ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ-ΜΑΡΙΑ ΛΑΖ. |
Scientific Collaborators |