Είστε εδώ

Ερευνητικά Έργα

Κωδικός Προγράμματος
84056
Τίτλος
Μελέτη της σταθερότητας διατροφικών παραγόντων του ελαιολάδου (ελαϊκού οξέος και αντιοξειδωτικών) στη "μήτρα" του γιαουρτιού κατά την διατήρηση του νέου προϊόντος (Harmony μεσογειακόν)
Φορέας Χρηματοδότησης:
Εταιρίες
Πλαίσιο Χρηματοδότησης
Έργα Παροχής Υπηρεσιών
Κατάσταση
Περάτωση
Ημερομηνία Έναρξης
12 - 12 - 2008
Ημερομηνία Λήξης
11 - 2 - 2009
Συνέταιροι:
Ρόλος Ιδρύματος:
Ανάδοχος
Τμήμα Έργου
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Ερευνητική Περιοχή
1. Υγεία – Τρόφιμα
Επιστημονικά Υπεύθυνος
ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ-ΜΑΡΙΑ ΛΑΖ.
Επιστημονικοί Συνεργάτες