Κωδικός Προγράμματος | 84056 |
Τίτλος | Μελέτη της σταθερότητας διατροφικών παραγόντων του ελαιολάδου (ελαϊκού οξέος και αντιοξειδωτικών) στη "μήτρα" του γιαουρτιού κατά την διατήρηση του νέου προϊόντος (Harmony μεσογειακόν) |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Εταιρίες |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | Έργα Παροχής Υπηρεσιών |
Κατάσταση | Περάτωση |
Ημερομηνία Έναρξης | 12 - 12 - 2008 |
Ημερομηνία Λήξης | 11 - 2 - 2009 |
Συνέταιροι: | |
Ρόλος Ιδρύματος: | Ανάδοχος |
Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ-ΜΑΡΙΑ ΛΑΖ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες |