| Project Code | 96481 |
| Titel | Εκτίμηση της επίδρασης που έχει η αποθήκευση στη διατηρισιμότητα και τη σύσταση σε λιπαρά οξέα του λίπους της κονσερβοποιημένης σαρδέλας |
| Project Funder: | Εταιρίες |
| Financing Framework | Έργα Παροχής Υπηρεσιών, Έργα Παροχής Υπηρεσιών Εθνικά |
| Status | Λήξη Οικ. Αντ. |
| Startdatum | 8 - 1 - 2018 |
| Enddatum | 7 - 7 - 2018 |
| Partners: | |
| Institution Role: | Contractor |
| Project's school | ΧΗΜΕΙΑΣ |
| Research Area | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
| Scientific Supervisor | ΜΠΛΕΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕ. |
| Scientific Collaborators | ΜΑΤΣΑΚΙΔΟΥ ΑΝΘΙΑ ΒΑΣ. |