Project Code | 96481 |
Title | Εκτίμηση της επίδρασης που έχει η αποθήκευση στη διατηρισιμότητα και τη σύσταση σε λιπαρά οξέα του λίπους της κονσερβοποιημένης σαρδέλας |
Project Funder: | Εταιρίες |
Financing Framework | Έργα Παροχής Υπηρεσιών, Έργα Παροχής Υπηρεσιών Εθνικά |
Status | Λήξη Οικ. Αντ. |
Start date | 8 - 1 - 2018 |
End date | 7 - 7 - 2018 |
Partners: | |
Institution Role: | Contractor |
Project's school | ΧΗΜΕΙΑΣ |
Research Area | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Scientific Supervisor | ΜΠΛΕΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕ. |
Scientific Collaborators | ΜΑΤΣΑΚΙΔΟΥ ΑΝΘΙΑ ΒΑΣ. |