Project Code | 21178 |
Titre | Βελτιστοποίηση διεργασιών για την παρασκευή υγιεινών και με προστιθέμενη αξία συστατικών από σπόρους λουπίνου του Ευρωπαϊκού πλoύσιου σε πρωτεΐνες οσπρίου |
Project Funder: | Ευρωπαϊκή Επιτροπή |
Financing Framework | 5o Πρόγραμμα Πλαίσιο, QUALITY OF LIFE |
Statut | Περάτωση |
Date de début | 1 - 1 - 2003 |
Date de fin | 31 - 12 - 2005 |
Partners: | 13 |
Institution Role: | Coactive |
Project's school | ΧΗΜΕΙΑΣ |
Research Area | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Scientific Supervisor | ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜ. |
Scientific Collaborators | ΜΑΚΡΗ ΕΛΕΟΥΣΑ ΑΘΑ., ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ ΜΙΧ., ΠΑΠΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΕΟ. |