Κωδικός Προγράμματος | 21178 |
Τίτλος | Βελτιστοποίηση διεργασιών για την παρασκευή υγιεινών και με προστιθέμενη αξία συστατικών από σπόρους λουπίνου του Ευρωπαϊκού πλoύσιου σε πρωτεΐνες οσπρίου |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Ευρωπαϊκή Επιτροπή |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | 5o Πρόγραμμα Πλαίσιο, QUALITY OF LIFE |
Κατάσταση | Περάτωση |
Ημερομηνία Έναρξης | 1 - 1 - 2003 |
Ημερομηνία Λήξης | 31 - 12 - 2005 |
Συνέταιροι: | 13 |
Ρόλος Ιδρύματος: | Συνεργαζόμενος |
Τμήμα Έργου | ΧΗΜΕΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΜΑΚΡΗ ΕΛΕΟΥΣΑ ΑΘΑ., ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ ΜΙΧ., ΠΑΠΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΕΟ. |