Είστε εδώ

Ερευνητικά Έργα

Κωδικός Προγράμματος
21178
Τίτλος
Βελτιστοποίηση διεργασιών για την παρασκευή υγιεινών και με προστιθέμενη αξία συστατικών από σπόρους λουπίνου του Ευρωπαϊκού πλoύσιου σε πρωτεΐνες οσπρίου
Φορέας Χρηματοδότησης:
Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Πλαίσιο Χρηματοδότησης
5o Πρόγραμμα Πλαίσιο, QUALITY OF LIFE
Κατάσταση
Περάτωση
Ημερομηνία Έναρξης
1 - 1 - 2003
Ημερομηνία Λήξης
31 - 12 - 2005
Συνέταιροι:
13
Ρόλος Ιδρύματος:
Συνεργαζόμενος
Τμήμα Έργου
ΧΗΜΕΙΑΣ
Ερευνητική Περιοχή
1. Υγεία – Τρόφιμα
Επιστημονικά Υπεύθυνος
ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜ.
Επιστημονικοί Συνεργάτες
ΜΑΚΡΗ ΕΛΕΟΥΣΑ ΑΘΑ., ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ ΜΙΧ., ΠΑΠΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΕΟ.