-
Tziouveli Maria. Έλεγχος ποιότητας και γνησιότητας προϊόντων τομάτας
-
Ioannidou Soultana. Τοξικά προϊόντα της αντίδρασης Maillard σε θερμικά επεξεργασμένα τρόφιμα από πρώτες ύλες φυτικής προέλευσης.
-
Malliaris Georgios. "Αξιολόγηση των μεταβολών στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και τη σύσταση του αποστάγματος στεμφύλων (τσίπουρο) κατά την παλαίωσή του".
-
Stavraki Aikaterini.
-
. A TEST MODIP
-
Rengi Konstantina Spyridoula. Έλεγχος ποιότητας και γνησιότητας παρθένου ελαιολάδου
-
. B TEST MODIP
-
. Πρόσφατες εξελίξεις στη συσκευασία των ευοξείδωτων τροφίμων
-
. Τοξικά προϊόντα της αντίδρασης Maillard σε ψημένα τρόφιμα ζωικής προέλευσης
-
. Πρόσφατες εξελίξεις στις δοκιμές διαπίστωσης νοθείας σε χυμούς φρούτων