Project Code | 96729 |
Title | Διερεύνηση καινοτόμων στρατηγικών διατροφής με βάση τα βότανα, ώστε να μειωθεί η χρήση των αντιμικροβιακών ουσιών στην παραγωγή του χοιρινού και ορνίθειου κρέατος με ελάχιστες περιβαλλοντικές επιδράσεις |
Project Funder: | Κράτος |
Financing Framework | ΕΣΠΑ 2014-2020, ΕΠ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΔΙΜΕΡΗΣ Ε&Τ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ-ΚΙΝΑ 2017-2019 |
Status | Λήξη Οικ. Αντ. |
Start date | 14 - 11 - 2019 |
End date | 13 - 5 - 2023 |
Partners: | 2 |
Institution Role: | Coordinator |
Project's school | ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ |
Research Area | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Scientific Supervisor | ΦΛΩΡΟΥ-ΠΑΝΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΡΗ. |
Scientific Collaborators | ΑΡΣΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑ., ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΒΑΣ., ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΙΩΑ., ΓΙΑΝΝΕΝΑΣ ΗΛΙΑΣ ΑΛΕ., ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΤ., ΔΟΚΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΓΕΩ., ΛΑΖΑΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΜΙΧ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΓ., ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩ., ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΡΑΣΜΙΑ ΘΕΟ., ΣΤΥΛΙΑΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ ΘΕΟ., ΤΣΙΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΩΤ., ΦΟΡΤΟΜΑΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΔΗΜ., ΧΑΝΤΖΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΗΜ., ΧΡΗΣΤΑΚΗ-ΣΑΡΙΚΑΚΗ ΕΥΤΕΡΠΗ ΒΑΣ. |