-
Keramari Sevasti. «Χρήση προζυμιού από εκχύλισμα λυκίσκου στην παραγωγή ψωμιού χωρίς γλουτένη».
-
Gidari-Gounaridou Chrysanthi. «Επίδραση του ξηρού προζυμιού από εκχύλισμα ζυμούμενου ρεβιθιού στα ποιοτικά χαρακτηριστικά ψωμιού χωρίς γλουτένη».
-
Tsakoumi Aikaterini. ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.
-
Palassaros Georgios. Αρτοσκευάσματα με φυτικές ίνες και εκχυλίσματα βλαστημένων σπόρων.
-
Sereti Vasileia. Λεπτοκρυστάλλωση μελιού με έλεγχο φυσικοχημικών παραμέτρων.