-
Ενσωμάτωση αλεύρου κριθαριού ολικής άλεσης και συμπυκνώματος πρωτεϊνης αρακά σε αρτοσκευάσματα.
-
Αρτοσκευάσματα χωρίς γλουτένη με βελτιωμένο διατροφικό προφίλ.
-
Εναλλακτικά υποστρώματα προζυμιού στα αρτοσκευάσματα.
-
Ενσωμάτωση αλεύρου κριθαριού ολικής άλεσης και συμπυκνώματος πρωτεϊνης αρακά σε αρτοσκευάσματα.
-
Επίδραση προζυμιού από καλλιέργεια εκκίνησης κλωστριδίων στα ποιοτικά χαρακτηριστικά αρτοσκευασμάτων.
-
Χρήση πολυσακχαριτών στην ενθυλάκωση φαινολικών συστατικών.