-
Κεραμαρη Σεβαστη. «Χρήση προζυμιού από εκχύλισμα λυκίσκου στην παραγωγή ψωμιού χωρίς γλουτένη».
-
Γιδαρη-Γουναριδου Χρυσανθη. «Επίδραση του ξηρού προζυμιού από εκχύλισμα ζυμούμενου ρεβιθιού στα ποιοτικά χαρακτηριστικά ψωμιού χωρίς γλουτένη».
-
Τσακουμη Αικατερινη. ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.
-
Παλασσαρος Γεωργιος. Αρτοσκευάσματα με φυτικές ίνες και εκχυλίσματα βλαστημένων σπόρων.
-
Σερετη Βασιλεια. Λεπτοκρυστάλλωση μελιού με έλεγχο φυσικοχημικών παραμέτρων.