-
Ενσωμάτωση παραπροϊόντων απόσταξης αρωματικών φυτών σε αρτοσκευάσματα και η επίδραση στα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά
-
Μικροενθυλάκωση βιοενεργών ουσιών από αρωματικά φυτά με τη μέθοδο του μοριακού εγκλεισμού
-
Μικροενθυλάκωση βιοενεργών ουσιών από αρωματικά φυτά με τη μέθοδο του μοριακού εγκλεισμού
-
Ενσωμάτωση παραπροϊόντων απόσταξης αρωματικών φυτών σε αρτοσκευάσματα και η επίδραση στα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά
-
Ενσωμάτωση διαιτητικών ινών σε προϊόντα γάλακτος:αλληλεπιδράσεις με τις πρωτεϊνες και επίδρασηστα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά
-
Μικροενθυλάκωση βιοενεργών ουσιών από αρωματικά φυτά με τη μέθοδο του μοριακού εγκλεισμού