Skip to main content
Quality Assurance Unit (MODIP)
Aristotle University of Thessaloniki
Login
Home Page
AUTH
Quality Assurance
Quality Management System
You are here
Home
»
Report CV
Curriculum Vitae
Expand
|
Collapse
Glykeria Fista
Laboratory Teaching Staff, School of Agriculture
Personal Information
2310991638
2310991632
gfista@agro.auth.gr
Scopus ID
6507741867
Γνωστικό Αντικείμενο
:
Eργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό, Γεωπόνος-Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων
Επιστημονική Ειδίκευση
:
Επιστήμη του περιβάλλοντος
Επεξεργασία τροφίμων
Γεωπονία και Κτηνιατρική
Education
Προπτυχιακές Σπουδές
1988
Γεωπονίας,Κατεύθυνση Γεωργικών Βιομηχανιών Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Γεωπονίας
ΑΠΘ
Greece
1997
Παιδαγωγικών Σπουδών
Σχολή Εκπαιδευτικών Λειτουργών Επαγγελματικής Τεχνικής Εκπαίδευσης (ΣΕΛΕΤΕ)
Greece
Μεταπτυχιακές Σπουδές
2004
ΜΔΕ
Γεωπονίας
ΑΠΘ
Greece
Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων
Course Work
Courses of Winter semester of 2018–19 academic year
TMĪMA GEŌPONIAS
Ν317Ε
MEAT, SEAFOOD AND EGG TECHNOLOGY
Ν321Ε
FRUIT AND VEGETABLE PROCESSING
Courses of Spring semester of 2018–19 academic year
TMĪMA GEŌPONIAS
Ν304Υ
LABORATORY EXERCISES IN FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
Ν320Ε
OILS AND FATS TECHNOLOGY
Theses Supervised
Student Theses within AUTh
No results were found.
Publications
2007
Journal Article
Deda M. S
,
Bloukas Ioannis
,
Fista Glykeria
(2007)
.
Effect of tomato paste and nitrite level on processing and quality characteristics of frankfurters
.
Meat Science
.
vol.76 no.3 p.501-508
.
2006
Journal Article
Magra T. I
,
Bloukas Ioannis
,
Fista Glykeria
(2006)
.
Effect of frozen and dried leek on processing and quality characteristics of Greek traditional sausages
.
Meat Science
.
vol.72 no.2 p.280-287
.
2004
Journal Article
Fista Glykeria
,
Bloukas Ioannis
,
Siomos Anastasios
(2004)
.
Effect of leek and onion on processing and quality characteristics of Greek traditional sausages
.
Meat Science
.
vol.68 no.2 p.163-172
.
2002
Journal Article
Muguerza E
,
Fista Glykeria
,
Ansorena D
,
Astiasaran I
,
Bloukas Ioannis
(2002)
.
Effect of fat level and partial replacement of pork backfat with olive oil on processing and quality characteristics of fermented sausages
.
Meat Science
.
vol.61 no.4 p.397-404
.
Updated: 2018-10-29