Project Code | 20322 |
Title | Χρήση β-γλυκανών στην παραγωγή τροφίμων με βελτιωμένα λειτουργικά χαρακτηριστικά και ευεργετική δράση για την υγεία του καταναλωτή |
Project Funder: | Ευρωπαϊκή Επιτροπή |
Financing Framework | 5o Πρόγραμμα Πλαίσιο, QUALITY OF LIFE |
Status | Περάτωση |
Start date | 1 - 2 - 2001 |
End date | 30 - 4 - 2004 |
Partners: | 7 |
Institution Role: | Coactive |
Project's school | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Research Area | |
Scientific Supervisor | ΜΠΙΛΙΑΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩ. |
Scientific Collaborators | ΒΑΪΚΟΥΣΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΓΕΩ., ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΛΕ., ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΡΙ., ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΥ., ΣΙΚΑΛΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝ., ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΛΕΑΝΑ KRI. |