Είστε εδώ

Ερευνητικά Έργα

Κωδικός Προγράμματος
20322
Τίτλος
Χρήση β-γλυκανών στην παραγωγή τροφίμων με βελτιωμένα λειτουργικά χαρακτηριστικά και ευεργετική δράση για την υγεία του καταναλωτή
Φορέας Χρηματοδότησης:
Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Πλαίσιο Χρηματοδότησης
5o Πρόγραμμα Πλαίσιο, QUALITY OF LIFE
Κατάσταση
Περάτωση
Ημερομηνία Έναρξης
1 - 2 - 2001
Ημερομηνία Λήξης
30 - 4 - 2004
Συνέταιροι:
7
Ρόλος Ιδρύματος:
Συνεργαζόμενος
Τμήμα Έργου
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Ερευνητική Περιοχή
Επιστημονικά Υπεύθυνος
ΜΠΙΛΙΑΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩ.
Επιστημονικοί Συνεργάτες
ΒΑΪΚΟΥΣΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΓΕΩ., ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΛΕ., ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΡΙ., ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΥ., ΣΙΚΑΛΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝ., ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΛΕΑΝΑ KRI.