Κωδικός Προγράμματος | 20322 |
Τίτλος | Χρήση β-γλυκανών στην παραγωγή τροφίμων με βελτιωμένα λειτουργικά χαρακτηριστικά και ευεργετική δράση για την υγεία του καταναλωτή |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Ευρωπαϊκή Επιτροπή |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | 5o Πρόγραμμα Πλαίσιο, QUALITY OF LIFE |
Κατάσταση | Περάτωση |
Ημερομηνία Έναρξης | 1 - 2 - 2001 |
Ημερομηνία Λήξης | 30 - 4 - 2004 |
Συνέταιροι: | 7 |
Ρόλος Ιδρύματος: | Συνεργαζόμενος |
Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΜΠΙΛΙΑΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΒΑΪΚΟΥΣΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΓΕΩ., ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΛΕ., ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΡΙ., ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΥ., ΣΙΚΑΛΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝ., ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΛΕΑΝΑ KRI. |