You are here

Research Projects

Project Code
71697
Title
Ανάπτυξη γεμίσεων σταθερών στο ψήσιμο, καθαρής ετικέτας, gluten free, βασισμένων σε τυριά / γαλακτοκομικά με ενσωμάτωση - εμπλουτισμό θρεπτικών μικροσυσταστικών / προβιοτικών
Project Funder:
Εταιρίες
Financing Framework
Έργα Παροχής Υπηρεσιών, Έργα Παροχής Υπηρεσιών Εθνικά
Status
Λήξη Οικ. Αντ.
Start date
3 - 9 - 2020
End date
2 - 2 - 2021
Partners:
Institution Role:
Contractor
Project's school
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Research Area
1. Υγεία – Τρόφιμα
Scientific Supervisor
ΜΟΣΧΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ ΝΙΚ.
Scientific Collaborators
ΤΣΟΥΜΑΓΚΑ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΚΩΝ.